ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ κ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ CAFE CAPTAIN:S TABLE ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΕΛΙΑ, 
είμαστε ανεξάρτητοι….
ΦΩΤΟ VIDEO ΡΕΠΟΡΤΑΖ 
ΣΑΚΗΣ ΒΟΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 














Ξεκαθάρισε πολλά ο Αλέκος Καλαφάτης στη συνέντευξη του σχετικά με την πορεία του αλλά και τις επιθέσεις τις οποίες δέχεται.






Μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα από δημοτικούς συμβούλους και κοινό στο Captains Table, και για μια άλλη φορά σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχής από δημοσιογράφους απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις οι οποίες ήταν πολλές.

Η ομιλία του ήταν μικρή, 10 λεπτά περίπου, ενώ οι ερωτήσεις κράτησαν τον περισσότερο χρόνο μια ώρα και εικοσιέξη λεπτά.

Κυριολεκτικά οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή «ξεπουπουλιάζοντας» τον Αλέκο Καλαφάτη, σε όλα όσα μεσολάβησαν από την ημέρα που αποφάσισε να ηγηθεί της Ανεξάρτητης Κίνησης μέχρι σήμερα. Αναρωτήθηκε γιατί υπάρχει τέτοιο μένος εναντίον του. Απεχθάνεται την οξύτητα και θα ακολουθήσει το δρόμο της σωστής αντιπαράθεσης.

Αρνήθηκε ότι πίσω απ’ την Κίνηση υπάρχει το ΠΑΣΟΚ ή ΕΛΙΑ, ούτε έχει δεσμευθεί με κανέναν για την πορεία της Τετράπολης. Συμφώνησε όταν έγινε ο Καλλικράτης αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει μετά τρεισήμισι χρόνια και χρειάζονται αλλαγές. Για το μνημόνιο, όπως μου υπενθύμισε σε μένα προσωπικά είχε μιλήσει πριν αρκετό καιρό ότι έγιναν λάθος χειρισμοί και επέφεραν στο λαό μια μεγάλη πληγή. Θα μπορούσα να κάνω τον αντιμνημονιακό σούπερ και να λαϊκίσω, αυτό δεν είναι στο ποιόν μου.








ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ