ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ
 κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 
ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10,30 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 10000 ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ;
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ !!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ !!! 

Γερμανοί ξεφτιλίζουν την Ελληνική σημαία!!! [VIDEO]

Ο Γερμανός πολιτικός έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!
Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία εμφανίστηκε σε εκπομπή στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.
Ο κ. Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.
«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.
Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ – Μπάρε, εμφανίζεται ο παρουσιαστής να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον κ. Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο Γερμανός πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».
Ο δημοσιογράφος τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον κ. Λούκε και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και “έξω οι Ναζί!”» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα παρασύροντας τον καλεσμένο του.



Κάποιος θα πρέπει να τον σταματήσει. Να μη γίνει η “φανφάρα” στο μνημείο των Ιταλών.
September 24th, 2013 → 6:45 am @ Kefalonia_News
Με τέτοια κεκτημένη φόρα που έχει πάρει ο Βαγγέλης Κεκάτος με τις επισκέψεις παραγόντων από τη Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία κλπ κλπ, ασφαλώς κάπου χρειάζεται ή μάλλον κάποιος χρειάζεται για να τον σταματήσει.

Αυτό που θα γίνει σήμερα στο μνημείο των πεσόντων Ιταλών είναι προσβολή προς όλους.

Ιδιαίτερα προς τους Ιταλούς αλλά περισσότερο και στους Έλληνες πεσόντες τον άγριο πόλεμο από τους φασίστες Γερμανούς..

Μια περίοδο πολύ τεταμένη με τα γεγονότα του άτυχου Πάυλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τους φασίστες, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με το μνημόνιο και τις εμμονές της κ. Μέρκελ για λιτότητα, όλα αυτά συνθέτουν ένα άσχημο κλίμα για τους Γερμανούς. Αν λάβουμε και κάποιες ηλιθιότητες Γερμανών με την ελληνική σημαία, τότε τι άλλο χρειάζεται;

Καλώς ήρθαν στο νησί μας, αν θέλουν να περάσουν λίγες μέρες στην Κεφαλονιά, να δουν τα αξιοθέατα, και τίποτα άλλο. . Όχι φανφάρες και παράτες με επικεφαλής τον υπεύθυνο επί του τουρισμού.

Για να μην προβώ σε άλλες αναλύσεις και επισημάνσεις που θα πληγώσουν την τοπική ηγεσία αυτού του τόπου, καλά θα είναι ο Βαγ. Κεκάτος να το αναβάλει.

Έχουμε να πάμε σε συγκέντρωση, στις 10.30 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ