ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κ ΔΗΜΑΡΧΕ ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;






ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η κ ΚΑΤΣΑΙΤΗ ΕΛΠΙΔΑ



Α Ξ Ι Ζ Ε Ι Ν Α Τ Ο Δ Ι Α Β Α Σ Ε Τ Ε
ΤΟ ΑΣΠΡΟ -ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ e-kefalonia.net

Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ site του κ. Αλεβιζόπουλου ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

ΔΗΜΑΡΧΟΣ : ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ 3 Η 4 ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ : ΠΑΛΙΚΗΣ -ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ-ΣΑΜΗΣ -ΕΛΕΙΟΣ ΠΡΟΝΟΙ

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ: ΓΙΑ 4 ΔΗΜΟΥΣ : ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ- ΜΑΤΙΑΤΟΣ - ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ-ΚΑΤΣΑΪΤΗ- ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ- ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΣ- ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ -ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ (τοπ συμβ Παλικής)- συμβουλοι ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΤΣΙΛΙΝΗ- ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ

ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ : ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ- ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΥ-ΡΑΣΣΙΑΣ- ΜΟΣΧΟΝΑΣ- ΚΕΚΑΤΟΣ (μήπως αυτοί ήταν η μειοψηφία της πλειοψηφίας ? για μετρήστε.....)

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΙΣΗ ????? Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ?????
Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ......

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΗΛΘΑΝ, ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗ, ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΙΝΑΙ Ο Σ Ο Ι " ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ " ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ....ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ ??? ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.....

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Κρύφτηκαν πίσω από την «Λαϊκή συσπείρωση»
11:00 am in Πολιτική, Πρωτοσέλιδα

Εικόνα διάλυσης για τη πλειοψηφία της δημοτικής αρχής η οποία μη μπορώντας να περάσει ενιαία πρόταση κρύφτηκε πίσω από τη πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χθες μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης για αναδιάρθρωση του Δήμου. Οι προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν για δημιουργία τριών, ακόμη και τεσσάρων δήμων στη Κεφαλονιά. Ωστόσο αυτό που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι σε ένα ακόμη δημοτικό συμβούλιο η πλειοψηφία ήταν διασπασμένη σε πολλά κομμάτια.
Και αυτό γιατί στη πρόταση που κατέθεσαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για δημιουργία περισσοτέρων δήμων του ενός στη Κεφαλονιά υπερψήφισαν οι Καμπίτσης (αντιδήμαρχος), Καβαλλιεράτος, Κατσαϊτη (πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου), Πυλαρινός και Θεοφιλάτος (αντιδήμαρχος).
Μη μπορώντας να περάσει τη δική της γραμμή η πλειοψηφία (αν είχε δική της γραμμή) σύρθηκε στη κυριολεξία πίσω από την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Έτσι ενώ η πρόταση της αντιπολίτευσης εισέπραξε 18 ψήφους, η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με ορισμένους της πλειοψηφίας του Παρίση μόλις 8.
Σημείωση: Για ακόμη φορά έλειπαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι
Σημείωση2: Η πλειοψηφία του δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση φαίνεται αρκετά …κουρασμένη!
Αξίζει: η ομιλία του Παναγή Ρασσιά προκάλεσε αίσθηση και θετικά σχόλια στο ακροατήριο.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ