ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΑΙΤ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μετατροπή της Διαδημοτικής σε Ανώνυμη Εταιρεία.



Εκτός βέβαια από την απόφαση για τη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου στο Ληξούρι την 1η Οκτωβρίου, την έγκριση και τροποποίηση του προϋπολογισμού του Γηροκομείου, το θέμα που δέσποσε κυριολεκτικά της συνεδρίασης ήταν η μετατροπή της Διαδημοτικής σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Το θέμα ήταν πρώτο στην ημερήσια διάταξης, αμέσως μετά από τις ερωτήσεις προς Δήμαρχο
Υπήρξε θα λέγαμε μια αναταραχή μιας και η Λαϊκή Συσπείρωση διαμαρτυρήθηκε ότι δεν είχε λάβει το Καταστατικό. Παράλληλα υπήρχαν και κάποιες ενστάσεις από την μείζονα αντιπολίτευση, συγκεκριμένα από την κ. Κουταλά και τον Ανδρέα Ζαπάντη.

Από πλευράς προεδρείου υπήρχε διάθεση να λυθεί το πρόβλημα και μετά από διαλογική συζήτηση, γιατί έτσι μόνο θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε τη συζήτηση που γινόταν , αποφασίστηκε να ικανοποιηθούν όλα τα ….αιτήματα της μείζονος αντιπολίτευσης και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Έτσι το θέμα μεταφέρθηκε προς συζήτηση, στο τέλος.

Πράγματι συζητήθηκαν τα υπόλοιπα θέματα μέσα σε ένταση, αδικαιολόγητη  και στο τέλος της συνεδρίασης συζητήθηκε η μετατροπή της Διαδημοτικής σε Ανώνυμης Εταιρείας. Ένα σοβαρό θέμα, που «πηγαινοερχόταν» εδώ και αρκετό καιρό όχι βέβαια με ευθύνη της αντιπολίτευσης αλλά της ίδιας της Δημοτικής Αρχής. Αν μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη δεν παίρνονταν οι αποφάσεις θα χανόταν η προθεσμία, βάση του Καλλικράτη.

Το θέμα συζητήθηκε, με αρκετές διαφωνίες, τις περισσότερες από την Λαϊκή Συσπείρωση, όπου στο τέλος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία και την μείζονα αντιπολίτευση και καταψηφίστηκε από την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Νέστορα Βεντούρα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ